Timp Liber

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Are proprietăți anti-cancer și tratează depresia

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Este unul dintre mirodeniile preferate în bucătărie și reprezintă un puternic antioxidant.

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Are proprietăți anti-cancer și tratează depresia Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Are proprietăți anti-cancer și tratează depresia

 

 


Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă este șofranul. El are numeroase proprietăți care ne ajută organismul să rămână sănătos sau să se vindece de anumite boli.

 


Principalul beneficiu al șofranului este nivelul ridicat de antioxidanți, care luptă împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi din organism, care joacă un rol în dezvoltarea multor boli.

Între aceste boli se numără și cancerul și bolile de inimă, iar antioxidanții precum cei pe care șofranul îi are, condimentul care te face să slăbești, pot ajuta la protejarea sănătății, scrie doc.ro.


Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă

Potrivit sursei citate, există dovezi care sugerează că șofranul, condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă, te poate face să slăbești. Mai exact, acesta ar ajuta la pierderea în greutate și reducerea poftei de mâncare.

Specialiști ai studiului Journal of Cardiovascular and Thoracic Research au arătat că unii pacienți cu boli de inimă, cu boală arterială coronariană, au slăbit. Ei și-au redus indicele de masă corporală, circumferința taliei și masa totală de grăsime.


Totodată, pacienții care și-au administrat suplimentul au avut o poftă redusă de mâncare față de ceilalți oameni care au participat, dar nu au luat șofran, condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă.

CITEȘTE ȘI:


Băutura iubită de tineri, foarte nocivă pentru organism. Poate provoca boli de inimă sau ficat


Alimentul care previne bolile de inimă. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești rapid și sănătos

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Tratează depresia

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă are multe alte beneficii medicale pe care nu le-ai descoperit încă. Șofranul este foarte bun, poate chiar mai eficient decât unele medicamente placebo, în tratarea simptomelor de depresie, conform sfaturimedicale.ro.

Este vorba despre o formă de depresie ușoară până la una moderată.

Studiile au arătat că administrarea a 30 mg de șofran, condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă, zilnic, a fost la fel de eficientă ca Fluoxetina, Imipramina si Citalopram. Acestea din urmă sunt tratamente convenționale pentru depresie.

Totuși, acest condiment incredibil trebuie studiat mai mult timp pentru a putea fi recomandat ca tratament pentru o boală ca depresia.

CITEȘTE ȘI:

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Întărește sistemul imunitar și previne apariția bolilor

Condimentul care te apără de gripă și răceală. Ține colesterolul sub control și se recomandă în curele de slăbire

Ultimele Stiri
abonare newsletter