Timp Liber

Băutura alcoolică care îți îmbunătățește memoria. Menține pielea catifelată și te ajută slăbești

Băutura alcoolică cu multe beneficii pentru sănătate. Această băutură este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice, mai ales în sezonul cald când căutăm un loc liber la o terasă.

Băutura alcoolică cu multe beneficii/ Foto: pixabay.com Băutura alcoolică cu multe beneficii/ Foto: pixabay.com

 

Băutura alcoolică, cu multe beneficii pentru organism și sănătate. Consumată în cantități moderate, această băutură alcoolică poate aduce multe părți bune sănătății noastre.


 

Este vorba despre bere.


Băutura alcoolică care îți îmbunătățește memoria. Menține pielea catifelată

Băutura alcoolică care îți îmbunătățește memoria. Berea aduce foarte multe beneficii organismului nostru. De exemplu, această băutură alcoolică ajută la îmbunătățirea memoriei. Conform mai multor studii, cei care o consumă au un risc mai redus de a dezvolta afecțiuni precum demența ori Alzheimer, însă trebuie evitat excesul.

Totodată, berea menține pielea catifelată. Potrivit csid.ro, specialiștii susțin că berea conține anumite vitamine care favorizează regenerarea pielii, dar o fac și mai catifelată.


În același timp, berea, băutura alcoolică cu beneficii pentru organism, este cunoscută de specialiști că un consum moderat de bere reduce riscul apariției diabetului zaharat de tip 2 cu 30%.

 


CITEȘTE ȘI:

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică! Previne cancerul și te ajută să slăbești

Planta care îți vindecă inima. Reduce colesterolul și combate insomnia

 


Băutura alcoolică care îți îmbunătățește memoria. Te ajută să slăbești

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, Berea te ajută să pierzi din kilograme rapid și ușor, dacă este consumată cu moderație. Conform unui studiu realizat pe un eșantion de 1.249 de bărbați și femei, de peste 57 de ani a reieșit faptul că aceia care beau regulat o cantitate moderată de bere prezintă un risc mai mic de a se îmbolnăvi de diabet. În plus, participanții au experimentat și alte efecte pozitive, precum scăderea în greutate și minimizarea riscului de a suferi de hipertensiune arteriala, notează sfaturimedicale.ro.

De asemenea, efectul diuretic al berii ajută la eliminarea toxinelor care se acumulează în organism și trebuie evacuate prin urină. Consumul moderat de bere previne formarea pietrelor la rinichi, datorită conținutului de 90% de apă al acesteia.

 

CITEȘTE ȘI:

Cum să arăți trăznet pe plajă? Leguma care te ajută să slăbești repede și sănătos!

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

abonare newsletter