Timp Liber

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică! Previne cancerul și te ajută să slăbești

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. Consumată cu moderație, această băutură are multe beneficii pentru organism.

Băutura alcoolică cu multe beneficii/ Foto: pixabay.com Băutura alcoolică cu multe beneficii/ Foto: pixabay.com

 

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. Această băutură este benefică pentru inimă, ajută la prevenirea cancerului și te ajută să slăbești, dacă este consumată în cantități moderate.


 

Conform ultimelor studii, un pahar de vin roșu pe zi poate furniza ceva mai mult decât o mică relaxare și ajută de fapt sănătatea corporală.


Cea mai sănătoasă băutură alcoolică! Previne cancerul

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. Vinul roșu consumat în cantități moderate aduce o serie de beneficii întreg organismului. Acest tip de vin poate aduce îmbunătățiri cardiovasculare, dar și că are antioxidanți, antiinflamatori și proprietăți excelente.

Potrivit sfatulmedicului.ro, băutura alcoolică cu beneficii pentru organism poate să scadă riscul de apariție a cancerului:


- Cancerul de plămâni - fiecare pahar de vin roșu consumat zilnic, reduce riscul cancerului de plămâni cu 13%.
- Cancerul de prostată - 4 sau mai multe pahare de vin roșu pe săptămână ajută la diminuarea riscului de cancer de prostată cu 50% și riscul manifestării unei forme agresive de cancer de prostată cu 60%.
- Cancerul mamar - consumul moderat de vin roșu se pare că ar reduce riscul apariției cancerului mamar. Cu toate acestea, consumul a mai mult de 1-2 pahare de alcool pe zi, se pare că mărește riscul apariției a cancerului de sân la femei, așadar, moderația este cheia”, scrie sursa citată.

 


CITEȘTE ȘI:

Băutura iubită de tineri, foarte nocivă pentru organism. Poate provoca boli de inimă sau ficat

Planta care îți vindecă inima. Reduce colesterolul și combate insomnia
 

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică! Te ajută să slăbești

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, vinul roșu este un real ajutor și pentru persoanele care doresc să piardă din kilograme rapid și sănătos. Consumat în cantități moderate, vinul roșu este un adjuvant în curele de slăbire, accelerând procesul de ardere al grăsimilor.


De asemenea, această substanță împiedică crearea altor celule de acel fel noi. Aceste acțiuni stimulează metabolizarea acizilor grași în celulele hepatice.

CITEȘTE ȘI:

Băutura care ajută la sănătatea creierului. Un pahar pe zi te scapă de boli și te ajută să slăbești

Cea mai TOXICĂ băutură alcoolică. Riscul de a face ciroză este crescut

abonare newsletter