Social

Planul consilierului județean PSD Alexandru Cordoș, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, pentru a susține sănătatea în mediul rural (P)

Planul consilierului județean PSD Alexandru Cordoș, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, pentru a susține sănătatea în mediul rural
Planul consilierului județean PSD Alexandru Cordoș, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj pentru a susține sănătatea în mediul rural: cabinete cu medici de familie în fiecare UAT, locuințe pentru personalul din servicii publice, centre de zi pentru vârstnici , îngrijire la domiciliu și un centru județean de îngrijiri paliative.

Educație

Profesiile viitorului. Descoperiți calea spre tehnologiile care schimbă lumea la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca! (P)

Dacă sunteți absolvenți de liceu și căutați o facultate de top care să vă ofere o carieră de succes și satisfacție profesională, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca este alegerea perfectă pentru voi!

Sănătate

Aceste alimente obișnuite duc la deces prematur

Alimentele periculoase pot crește riscul de moarte. Foto: pexels.com
O cercetare de amploare, desfășurată pe parcursul a trei decenii, a scos la iveală legătura între anumite produse alimentare pe care le consumăm în mod obișnuit și riscul crescut de deces timpuriu.

Sănătate

Cât de des trebuie schimbat, de fapt, prosopul de baie! Experții trag un semnal de alarmă.

Cât de des trebuie schimbat, de fapt, prosopul de baie! Experții trag un semnal de alarmă.
Fără îndoială, momentul în care ieșim din duș și ne ștergem cu un prosop moale, curat, ce miroase a proaspăt este una dintre micile plăceri ale vieții. Pentru a ne putea bucura de acest răsfăț, insa, trebuie să ținem cont de câteva detalii extraordinar de importante nu doar pentru confortul, dar și pentru sănătatea noastră, avertizează specialiștii.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners