Ştiri din Transilvania

Proiecții SPECIALE, filme de arhivă la TIFF 2020! Filme NOI vin în PREMIERĂ în România

La ediția cu numărul 19 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 iulie – 9 august), filme noi vin în premieră în România, în câteva dintre secțiunile tradiționale, precum Ziua HBO, Zilele Maghiare, iar altele vechi, restaurate, vor fi readuse pe marele ecran în proiecții speciale. Programul proiecțiilor este deja disponibil, iar biletele pot fi achiziționate de pe tiff.eventbook.ro și, în curând, de pe TIFF Official App.Actualitate

Filmele maghiare cuceresc TIFF-ul

Ziua Maghiară a adus la TIFF 8 noi producții de succes ale cinematografiei maghiare, prezentate pentru prima dată publicului din România.

Actualitate

Gergely Balázs, la închiderea oficială a Zilelor Maghiare: „Cel mai mare câștigător al acestei ediții este publicul”

Închiderea oficială a Zilele Culturale Maghiare din Cluj a avut loc duminică seara, în Piața Unirii, în prezența a aproximativ 35.000 de oameni. Gergely Balázs, inițiatorul și organizatorul principal al festivalului a subliniat, în cadrul evenimentului, importanța anilor viitori pentru Cluj, în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.


Actualitate

Oraşul văzut din turnul bisericii Sf. Mihail, la Zilele Maghiare

Turnul bisericii Sf. Mihail va fi deschis pentru public de luni până duminică, între orele 10.00 – 19.00. Evenimentele de luni din cadrul Zilelor Maghiare includ şi dezvelirea statuii Sf. Gheorghe din faţa bisericii de pe strada Mihail Kogălniceanu, restaurată cu bani de la Guvernul Ungariei.
abonare newsletter
banners