Administrație

Începe „sezonul festivalurilor” la Cluj. Muzică și film printre buldozere

Curând începe sezonul festivalelor din centrul Clujului, însă lucrările de pe strada Universității nu vor fi finalizate în luna iunie când începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Curând începe sezonul festivalelor din centrul Clujului, însă lucrările de pe strada Universității nu vor fi finalizate în luna iunie când începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF)/ Foto: monitorulcj.ro Curând începe sezonul festivalelor din centrul Clujului, însă lucrările de pe strada Universității nu vor fi finalizate în luna iunie când începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF)/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Festivalele din centrul Clujului vor fi „vecine” cu șantierul de pe strada Universității.

 


Șantierul de pe strada Universității/ Foto: monitorulcj.ro

Având în vedere că în data de 9 iunie începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), monitorulcj.ro a solicitat viceprimarului Dan Tarcea perioada estimativă în care vor fi gata lucrările în zonă.

„Estimez luna octombrie”, a declarat pentru monitorulcj.ro, viceprimarul Dan Tarcea.


Festivaluri din centrul Clujului, „vecine” cu șantierul de pe strada Universității

Având în vedere că estimările pentru finalizarea lucrărilor de pe strada Universității sunt luna octombrie, festivaluri de muzică sau film vor avea loc în zona șantierului.

Cluj Never Sleeps 2023 revine în perioada 2-4 iunie cu o nouă ediție care promite 3 zile pline de noi experiențe, noi concepte, diferite tipuri de artă, muzică și ateliere ale căror alte activități ne aduc laolaltă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Locul în care se vor desfășura activitățile este Piața Unirii.


Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în perioada 9-18 iunie. Proiecțiile în aer liber vor avea loc în 5 spații din oraș, iar una dintre ele este în Piața Unirii, respectiv pe Kogălniceanu

Startul săptămânii Pride Cluj 2023 va avea loc în 17 iunie, în Piața Unirii.


Cea de-a 14-a ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, una dintre cele mai ample manifestări culturale din Transilvania, va avea loc anul acesta între 13 și 20 august. Mare parte dintre evenimentele care se vor derula în acea perioadă vor anima strada Mihail Kogălniceanu, redeschisă publicului după renovare. Mai mult de atât, Piața Unirii va găzdui, pe lângă concertele zilnice.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Festivalul Internațional de Film Transilvania începe peste o lună. Filme pe Kogălniceanu, niciun film românesc în competiția TIFF, sute de filme și invitați de marcă!

Ultimele Stiri
abonare newsletter