Actualitate

Fostul antrenor al naţionalei de baschet Marcel Ţenter a donat bani Institutului Clinic de Urologie din Cluj după ce a suferit un transplant renal

Fostul antrenor al echipei naţionale de baschet, Marcel Ţenter, a donat bani Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, în semn de recunoştinţă, după ce a suferit un transplant renal în aprilie 2017, iar alţi foşti pacienţi au strâns bani pentru renovarea Ambulatorului.Sănătate

Mihai Lucan se justifică după operaţia lui Alexandru Arşinel

Actorul Alexandru Arşinel se afla pe lista de aşteptare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj pentru primirea unui rinichi în vederea transplantului, fiind trimis la unitatea spitalicească de medicul nefrolog care îi supraveghea de ceva timp funcţia renală şi care a indicat necesitatea substituţiei.


Sănătate

Ce spune doctorul Mihai Lucan despre transplantul lui Arşinel

Directorul Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Mihai Lucan, a declarat, vineri, că maestrul Alexandru Arşinel "a trecut cu bine peste operaţia de transplant renal la care a fost supus în cursul zilei de joi".

Sănătate

Alexandru Arşinel a fost supus unei operaţii de transplant de rinichi la Cluj

Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" a suferit, joi, o operaţie de transplant renal efectuată cu succes la Cluj de echipa condusă de profesorul universitar Mihai Lucan, şeful Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal. Acesta se află acum internat la terapie intensivă.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners