Actualitate

25 de ani de presă cu sufletul la adevăr și gândul la cititori! Cum a „crescut” monitorulcj.ro cel mai important ziar de știri din Transilvania.

După 25 de ani de prezență neîntreruptă pe piața mass media clujeană, monitorulcj.ro își respectă viziunea de a fi „Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!” și își reînnoiește promisiunea: SCRIEM ADEVĂRUL de care alții se tem!
În 1998, când presa românească „liberă” abia ce începea să se obișnuiască cu libertatea cuvântului, o echipă de jurnaliști cu experiență și-au dat mâna pentru a da Clujului cel mai modern produs editorial de la acel moment: Monitorul de Cluj, azi monitorulcj.ro, cel mai important ziar de știri din Transilvania.


Educație

Rectorul UBB Cluj, Daniel David, despre mediul politic românesc: „Vi se pare că este unul intelectual, bine educat? Mie mi se pare că nu”

Daniel David, rectorul UBB Cluj/ FOTO: Universitatea Babeș-Bolyai/Facebook
Vi se pare că mediul politic este unul intelectual, bine educat? Mie mi se pare că nu. Trăim un moment critic pentru civilizația noastră, pentru că câștigă tot mai mult teren științele false și falșii specialiști, crede psihologul Daniel David, rectorul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners