Actualitate

Povestea INCREDIBILĂ a șefului de gară care a oprit patru trenuri cu 5.000 de mineri să ajungă la București în timpul Mineriadelor

Mineriadele sunt o pată rușinoasă pentru România, iar după 30 de ani încă nu a fost nimeni tras la răspundere pentru persoanele care au murit sau au fost rănite în acea perioadă. Ioan Mănucu, șeful unei gări, auzind că patru trenuri cu 5.000 de mineri va trece prin gara pe care o coordona ca să ajungă la București, a făcut tot posibilul să îl opreascăActualitate

Virgil Măgureanu, la Parchetul General

Fostul director al SRI Virgil Măgureanu s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari în dosarul "Mineriada", în care este acuzat de infracțiuni contra umanității.

Actualitate

Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari în dosarul "Mineriada", în care este acuzat de infracțiuni contra umanității.

Actualitate

Ion Iliescu, audiat în dosarul Mineriadei

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a ajuns luni dimineaţa la Parchetul General, unde a fost chemat de procurorii militari pentru a i se aduce la cunoştinţă actul de inculpare în dosarul Mineriadei, cauză în care fostul şef de stat este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.
abonare newsletter
banners