Educație

Elevii din Cluj care au obținut media 10 la bac

Andrada Ioana Damian-Buda de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca, Iulia Andreea Drăgan (foto dreapta) de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Turda și Maria Otilia Drugan (foto stânga) de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Cluj-Napoca sunt cei trei elevi care au reușit să obțină media 10 la examenul de bacalaureat în acest an.Actualitate

EXCLUSIV. Banchet care se putea termina tragic. Un tânăr băut a intrat cu mașina pe terasa Grand Hotel Italia. Reacția prietenilor, după ce un angajat a chemat poliția: "Ești o proastă! Îi cunosc pe patroni. Banii nu sunt o problemă"

Un incident deosebit de grav a avut loc în noaptea de luni spre marți la Grand Hotel Italia, acolo unde absolvenții Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu își serbau banchetul. Amețit bine de băutură și probabil vrând să impresioneze, un tânăr s-a urcat la volan și a condus mașina până pe terasa hotelului, care era plină de absolvenți de clasa a XII-a. Nu a rănit pe nimeni, dar când a dat să părăsească terasa a lovit tot ce a întâlnit în cale.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners