Educație

Două mari licee din Cluj-Napoca trec pe SCENARIU ROȘU! De luni încep orele online

Două licee importante din Cluj-Napoca trec la scenariul roșu, adică orele se vor desfășura exclusiv online, iar unitățile de învățământ se vor închide.

Două mari licee din Cluj-Napoca trec pe SCENARIU ROȘU! De luni încep orele online Două mari licee din Cluj-Napoca trec pe SCENARIU ROȘU! De luni încep orele online

 

 


Două licee se vor închide de luni, 19 octombrie, și își vor desfășura activitatea didactică exclusiv online, în urma analizei epidemiologice.

 


Este vorba despre Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” care vor trece pe scenariul al treilea. Cursurile se vor ține de la distanță din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în unitățile de învățământ.

„Acestea sunt propunerile venite, urmează avizul Inspectoratului Școlar Județean și al Direcției de Sănătate Publică și apoi luam decizia în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. CJSU formalizează hotărârea, doar în cazuri excepționale poate să nu dea curs”, a anunțat prefectul, Mircea Abrudean.


Timp de 14 zile, orele se vor desfășura în mediul online. Vor dura 45 de minute, după orarul normal, și vor începe la fix, având 15 minute pauză la final.

CITEȘTE ȘI:


21 de școli din Cluj se află în scenariu ROȘU! Cursurile, EXCLUSIV online

 

Numărul cazurilor de COVID în școlile din Cluj, în continuă creștere! Peste 100 de infectări DOAR la elevi

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter