Politică

Ministrul Digitalizării, „hocus-pocus“ cu cartea de Teoria Sistemelor Informaționale: Nu e carte la Editura Academiei, ci articol într-o revistă, l-a scris, dar nu-l găsește!

Noul ministru al Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea de „Sisteme informaționale” din CV, singura legătură cu domeniul pe care-l conduce. Ministrul a scris ulterior pe Facebook că nu este vorba despre o carte, ci de un articol publicat într-o revistă, dar nici pe acesta nu-l mai găsește.

Actualitate

Cine este şi ce avere are directorul interimar al SRI

Directorul interimar al Serviciului Român de Informaţii a devenit generalul-locotenent Florian Coldea, după ce fostul director George Maior şi-a dat demisia marţi, 27 ianuaire, din funcţia pe care a ocupat-o opt ani de zile.

Economie

Ce greşeli fac tinerii clujeni când aplică la un job

Tot mai mulţi angajatori vorbesc despre importanţa menţionării în CV a temei lucrării de licenţă, mai ales în cazul tinerilor absolvenţi. Profesorii ar trebui să le vorbească tinerilor şi despre cum să-şi „vândă” calităţile şi cunoştinţele, susţin reprezentanţii unor mari companii care fac angajări la Cluj.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners