Politică

Deputatul USR Viorel Băltărețu, despre bugetul Clujului pentru 2024. „Avem un «buget al iluziilor» în care fondurile pentru dezvoltare sunt tot mai puține”.

Deputatul USR Cluj Viorel Băltărețu, conferință de presă despre proiectul de buget al Clujului în 2024/Foto: monitorulcj.ro
Bugetul Clujului pentru 2024 este de 721 de milioane de euro. După cum arată deputatul USR Viorel Băltărețu, execuția bugetară pentru partea de dezvoltare este de doar 20%, situație în care administrația locală propune „un buget al iluziilor” ce amintește de prezentările grandioase de dinainte de ’89.
Actualitate

În 2017, banii clujenilor vor merge pe proiecte falimentare: Centrul de Deşeuri şi Tetarom IV. Tişe a tăiat Aeroportul Cluj de pe lista de finanţare. Sume record pentru biserici şi asfalt

După modelul Boc, nici Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj nu vine cu proiecte noi în acest an pentru judeţ, banii clujenilor mergând, an de an, pe aceleaşi proiecte falimentare: Centrul de Deşeuri şi Tetarom IV. Deşi judeţul beneficiază de un buget record de peste 1 miliard de lei, pe lista de investiţii din acest an se regăsesc aceleaşi şi aceleaşi proiecte.
abonare newsletter
banners