Actualitate

Cum reacţionăm la ştirile despre atacurile teroriste: “Profilul public în media al teroriştilor nu face altceva decât să-i inspire şi pe alţii”

Aproape zi de zi în ultimele săptămâni au avut loc atacuri teroriste în care sute de oameni şi-au pierdut viaţa. Mass media a prezentat pe larg atacurile, iar dezaxaţii care au ucis cu sânge rece şi au călcat peste cadavre au devenit peste noapte “vedete” internaţionale. Pentru a-și duce la finalitate atacurile dezaxații care le comit mai au nevoie de un ultim pas: mediatizare.
Actualitate

Bâlbâiala autorităţilor belgiene

Europa se confruntă în ultimii zece ani cu numeroase atentate teroriste. Ultimul, însă, ridică serioase semne de întrebare cu privire la profesionalismul serviciilor de securitate.

Actualitate

Aproape 5.000 de europeni antrenaţi de ISIS s-au întors acasă. "Ne putem aştepta la atacuri în Europa"

Europa se confruntă cu cea mai mare ameninţare teroristă din ultimul deceniu, existând temerea că aproape 5.000 de jihadişti s-au întors pe continent după ce au participat la antrenamente în taberele teroriste. Avertismentul a fost dat de şeful Europol, Rob Wainwright, într-un interviu pentru publicaţia germană Neue Osnabrücker Zeitung.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners