Actualitate

Societatea care de patru ani înghite bani de la Primărie fără să producă nimic

Cluj Innovation Park, societatea înfiinţată să administreze proiectele falimentare Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC) şi Centrul de sprijinire a afacerilor (TEAM) din Lomb, merge pe pierdere încă de la înfiinţare din 2014. Primăria se chinuie de patru ani să finalizeze lucrările la aceste proiecte care în prezent sunt ameninţate de alunecări de teren.

Actualitate

Optimiști din cale-afară. Vin investitorii în Lomb? S-a rezolvat problema alunecărilor de teren?

Conducerea Cluj Innovation Park, societate înfiinţată să administreze proiectele falimentare Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC) şi Centrul de sprijinire a afacerilor (TEAM), susține că drumul de acces spre Lomb va fi accesibil într-o săptămână, iar în lunile următoare vor veni și primii investitori. Primăria se chinuie de patru ani să finalizeze lucrările la aceste proiecte care în prezent sunt ameninţate de alunecări de teren.

Actualitate

De tot râsul. Veniturile pe un an ale Cluj Innovation Park, care administrează proiecte falimentare, au fost obținute din vânzarea unui telefon

Ceartă între putere şi opoziţie în şedinţa extraordinară de Consiliu Local pe bugetul Cluj Innovation Park, societate înfiinţată să administreze două proiecte falimentare: Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC) şi Centrul de sprijinire a afacerilor (TEAM). Primăria Cluj se chinuie de patru ani să finalizeze lucrările la aceste proiecte care în prezent sunt ameninţate de alunecările de teren din Lomb.Politică

EXCLUSIVITATE: Alianţă cu cuţitele ascunse la spate. Documentul prin care CONSILIERII PDL fac REVOLUȚIE ANTI-SEPLECAN

Consilierii județeni ex-PDL s-au strâns astăzi la Hotel Topaz și au pus pe hârtie toate nemulțumirile la adresa celui pe care nu-l mai vor în fruntea Consiliului Județean: liberalul Mihai Seplecan. Grupul de nemulțumiți - susținuți vocal de fostul șef al instituției, Alin Tișe - au profitat de lipsa din Cluj a lui Mihai Seplecan și i-a trimis o scrisoare preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj.


abonare newsletter
banners