Ştiri din Transilvania

PLANUL ROȘU, activat după un accident între un autocar și o cisternă cu motorină. 15 persoane implicate și două în stare gravă

Accidentul a avut loc joi seara în comuna Lechința din Bistrița-Năsăud, iar două persoane sunt în stare gravă. Echipajele de salvare se află la fața locului.

Accident grav în Bistrița-Năsăud, cu 15 persoane implicate. Accident grav în Bistrița-Năsăud, cu 15 persoane implicate.

Din cele 15 victime, unul dintre ocupanți se află în stop cardio respirator, iar altul este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la fața locului, conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„Accident rutier produs între un autocar și o autocisternă, în localitatea Lechința. Avand în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Misiunea este in dinamică.


În acest moment intervin trei autospeciale de stingere, una de descarcarare, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și o unitate de terapie intensivă mobilă”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Sursă foto: ISU Bistrița-Năsăud

CITEȘTE ȘI:

Un microbuz cu 16 elevi a fost implicat într-un accident GRAV în Prahova. A fost activat PLANUL ROȘU. FOTO

TRAGEDIE în Vâlcea. Patru oameni au MURIT și patru sunt răniți în urma unei explozii la o fabrică de armament

Ultimele Stiri
abonare newsletter