Național

TRAGEDIE în Vâlcea. Patru oameni au MURIT și patru sunt răniți în urma unei explozii la o fabrică de armament

O tragedie s-a produs, joi, la uzina de armament din Băbeni, județul Vâlcea, după ce o mină antipersonal a explodat. Din primele informații patru persoane au murit și patru sunt în stare gravă.

Din primele informații, patru persoane au murit, trei bărbați și o femeie. Din primele informații, patru persoane au murit, trei bărbați și o femeie.

 

O explozie a avut loc, joi, la uzina de armament Băbeni, județul Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, în timpul unei operațiuni de dezamorsare a muniției, a explodat o mină antipersonal. 


Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a confirmat că patru persoane au decedat, iar alte patru au fost grav rănite, dar sunt conștiente. Totodată, din primele date, explozia s-a produs în timp ce se încerca dezamorsarea minei.

„Astăzi, în jurul orei 15:00 pompierii militari au fost solicitați pentru intervenție. În urma deflagrației au rezultat patru persoane decedate și patru rănite, ulterior răniții au fost transportați la spital. Se acționează pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Intervenția este în desfîșurare”, au transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI:

Trupurile a trei mineri, MORȚI în cea mai gravă explozie minieră din Noua Zeelandă, găsite după 11 ani: „Este o amintire dureroasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter