Ştiri din Transilvania

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

Cele mai sexy zodii, potrivit astrologiei. Toate zodiile sunt atractive în felul lor, dar, printre ele, se pot distinge în continuare cei care au ceva evaziv. Acel lucru îi face „nebunește” de sexy.

 

 


Nativii tuturor zodiilor sunt atrăgători în felul lor, dar printre ei îi poți distinge în continuare pe cei care sunt de-a dreptul sexy.

 


Uneori, o singură privire le este suficientă pentru a determina persoana pe care și-au așezat ochii să se înmoaie. În marele joc al dragostei, se dovedesc că aceste zodii sunt adesea câștigătorii.

Astrologii ți-au pregătit un top - evaluarea celor mai sexy semne zodiacale, aranjate în ordine crescătoare. Primele 6 zodii sunt cele mai atrăgătoare, potrivit astrologiei. Cât de atrăgătoare este zodia ta?


12. Cele mai sexy zodii. Vărsător

De regulă, vărsătorii sunt singuratici și individualiști și, prin urmare, le poate fi foarte dificil să se deschidă unui partener. Vărsătorul este, prin natura sa, o zodie destul de reținută și tăcută, pe care nu îl plac toți partenerii potențiali și, prin urmare, acest semn zodiacal are loc la sfârșitul listei.

11. Cele mai sexy zodii. Capricorn

Nu este faptul că Capricornii nu știu să iubească, deloc. Doar să-i iubești nu este atât de simplu, deoarece sunt foarte pretențioși față de parteneri și acest lucru duce adesea la conflicte.


CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut


10. Cele mai sexy zodii. Taur

Da, desigur, Taurii sunt renumiți pentru loialitatea lor, dar sunt cunoscuți și pentru încăpățânarea lor incredibilă. Acest lucru duce adesea la neînțelegere, resentimente și nu la cea mai bună relație. Acesta este efectul acestor zodii uneori, măcar nu sunt cele mai supărăcioase zodii din zodiac.

9. Cele mai sexy zodii. Fecioară

Când vine vorba de intimitate, Fecioara ți se poate părea foarte ciudată, deoarece de alte persoane este atrasă și trezește cele mai neașteptate trăsături de caracter. Dar când te vei obișnui cu asta mai mult sau mai puțin, îți vei da seama că, în realitate, nativii din zodia Fecioara sunt oameni foarte blânzi și iubitori.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

8. Cele mai sexy zodii. Balanță

Balanța este adesea creativă și pasionată. Cu toate acestea, aceeași pasiune și creativitate pot juca o glumă proastă cu Balanță, deoarece evocă o atitudine posesivă față de partenerul său și nu tuturor oamenilor le va plăcea când cineva se agață de ei.

7. Cele mai sexy zodii. Gemeni

Gemenii pot fi foarte pasionați doar dacă știi ce îi entuziasmează. Dacă v-ați deranjat să aflați ce le place Gemenilor în pat și ce nu și să vă „jucați” cu ei, atunci asigurați-vă o experiență de neuitat.

6. Cele mai sexy zodii. Săgetător

Se știe că Săgetătorului iubește să exploreze noi orizonturi, iar această tendință nu se limitează doar la oportunități de viață. Dacă vă aflați în pat cu Săgetătorul, fiți pregătiți să-l părăsiți după o experiență sexuală foarte neobișnuită, dar plăcută, care vă va lăsa un zâmbet de vis pe față.

5. Cele mai sexy zodii. Rac

Racii sunt foarte pasionați și emoționanți, iar acest lucru se manifestă nu numai în viața obișnuită, ci și atunci când se regăsesc în pat. Cu Racul, zbori până la cer, apoi cazi în jos. În general, relațiile cu el sunt schimbătoare.

4. Cele mai sexy zodii. Leu

Leii tind să domine, iar acest lucru se manifestă, în special, în relațiile romantice. Cu aspectul lor, ei „radiază” o astfel de pasiune și putere, încât partenerii lor visează toată ziua cu privire la momentul în care pot fi din nou în pat cu ei. Cu toate acestea, leii sunt adesea predispuși la narcisism, iar acest lucru strică destul imaginea iubitorilor pasionați și senzuali.

CITEȘTE ȘI:

5 SECRETE pentru femei. Cum să-l faci să-ți mănânce din palmă?

3. Cele mai sexy zodii. Berbec

Berbecul, de regulă, este un iubitor și pasionat partener senzual. Dar tendința lor de a-i conduce pe parteneri cu această pasiune aproape la nebunie indică dorința lor de dominație și, prin urmare, acest semn zodiacal are o poziție mai mică decât cei care o urmează.

2. Cele mai sexy zodii. Pești

La prima vedere, ideea Peștilor despre relațiile romantice poate părea puțin demodată, dar conține un farmec incredibil. Când vine vorba de sex, deschizi brusc oceanul pasiunii, ascuns în spatele apariției domnului sau doamnei ideale, o mare care nu lasă pe nimeni indiferent.

1. Cele mai sexy zodii. Scorpion

Nimeni nu știe să iubească mai bine decât Scorpionul. Scorpionul poate fi numit cel mai pasionat partener dintre toți cu care ne-am putea conecta viața. El este destul de capabil să te ducă la cer însuși și vei dori ca această călătorie să nu se termine niciodată.

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

Ultimele Stiri
abonare newsletter