Actualitate

Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor?

Horoscop dragoste 2020. Zodiile care cuceresc rapid persoana de lângă ele, sunt atât parteneri de viață pe cinste, cât și unii de care poate ai vrea să te ferești.

Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor? Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor?

 

 


Caracteristicile acestor zodii îi înnebunesc pe cei care-i înconjoară, căzând în plasa dragostei mai repede decât s-ar fi așteptat. Ce trăsături au zodiile cuceritoare?

 


TAUR

Zodia Taur cucerește într-o clipă persoana de lângă ea. Nativul este întotdeauna rațional și nu poate să fie înșelat în nicio privință, fiind că se prinde repede când e jucat pe degete. Sinceritatea și inteligența, îl duce pe taur până unde își dorește. Plin de simț al umorului și foarte sociabil, te poți pierde ușor pe lângă taur.

RAC

Racul prinde în cleștele sale pe oricine i se pune pata. Atuul racului este faptul că are o intuiție foarte bună și pune foarte mult suflet la conexiunile cu persoana pe care o simpatizează, și are o tentă romantică. Imaginația nativului rac este una foarte bogată, lucru care îl face pe partener să nu se plictisească niciodată, ținându-l mereu aproape. Asta și sacrifiicile pe care le face pentru acea persoană.


Leu

Leul este cuceritor din fire și nu acceptă niciodată nu. Te va întoarce pe toate părțile până vei ajunge să te îndrăgostești de el. Puternic și hotărât, sigur pe sine, nu va apărea niciodată într-o lumină slabă în fața partenerului pentru că nu va permite acest lucru. Poate să fie un gentleman, dar uneori aroganța i se urcă la cap, într-o manieră care mai mult atrage, decât să respingă persoana de lângă.

Fecioara

Fecioara este se implică 100% când i se pune pata pe cineva. Nu te va lăsa până nu te va cuceri. Atentă la detalii și obsedată de disciplină, fecioara poate să te scoată din minți, atât în sensul bun al cuvântului, cât și în cel rău. Totuși, acest lucru nu te va opri să te topești după nativul din această zodie.


CITEȘTE ȘI:

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

 


Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter