Actualitate

Horoscopul in functie de zodii. Ce trebuie sa stii neaparat daca esti Berbec, Fecioara sau Taur

Horoscopul în functie de zodii iti ofera raspuns la foarte multe intrebari in ceea ce priveste starea ta de spirit, dar si planurile de viitor.

 

 


Pentru a intelege cat mai bine zodia din care faci parte iti vom prezenta cele mai importante caracteristici pentru fiecare zodie. Astrele iti arata zilnic cum va fi ziua ta si pot sa prevesteasca evenimente nefericite.
 

Horoscopul in functie de zodii. Berbec

Berbecii sunt energetici si zgomotosi. Sunt dornici, dinamici, rapizi si competitivi.  Berbecul isi propune mereu sa duca la capat fiecare proiect pe care il incepe. Zodia Berbec are de multe ori tendinta sa inceapa prea mult proiecte si din lipsa spatiului nu le poate finaliza cu succes.


Taurii sunt incapatanati

Cei din zodia Taur se remarca in special prin incapatanare. Nativii sunt sinceri, amabili si plini de caldura. Nu sunt persoane sociabile si prefera de multe ori o viata linistita in sanul familiei. Taurii prefera calatoriile in natura si de multe ori se consuma in interior, iar acest lucru provoaca mari probleme de sanatate.


Horoscopul in functie de zodii. Gemenii

Nativii Gemeni au o personalitate duala si sunt cunoscuti pentru schimbarile bruste. Cei din zodia Gemeni pot fi sinceri, inteligenti, dar acest lucru se poate schimba brusc. Gemenii sunt caractizati de putina minciuna, putin adevar, putina rautate sau altruism. Niciodat nu poti sa stii de unde sa-i iei pe gemeni.

Rac, o zodie prea sensibila


Cei din zodia Rac sunt caracterizati de sensibilitate. Ei se bazeaza strict pe ceea ce simt si sunt foarte sensibili la tot ce se intampla in jur. Devotamentul este una dintre cele mai importante lucruri la un rac. Racii cauta mereu sa fie multumit de ceea ce fac. Racul este stabil, atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental.

Leu, o zodie care adora sa fie in centrul atentie


Leii adora sa fie mereu in centrul atentiei, sa fie laudati si ridicati in slavi. Cei nascuti in aceasta zodie sunt incapatanati si foarte increzuti. De asemenea, au o personalitate puternica si activa. Prefera luxul si opulenta. Totusi, de multe ori cei din zodia Leu au o impresie prea buna despre ei si asta le aduce multe probleme. Incapatanarea exagerata, sarcasmul si firea dominatoare formeaza o latura negativa.

Ce trebuie sa stii despre zodia Fecioara

Fecioara se face remarcata prin eleganta vestimentara si grija fata propria imagine. Fecioarele sunt elegante si ordonate. Nu face lucruri la repezeala si are grija sa calculeze fiecare pas in detaliu. Fecioara este mereu atenta la detalii si are un simt estectic dezvoltat. In cei nascuti in zodia Fecioara te poti increde si trebuie sa stii ca nativul zodiei nu face promisiuni gratuite.

Balanta, diplomatia este cuvantul cheie

Zodia Balanta este caracterizata de diplomatie. O balanta cantareste foarte atent toate detaliile si isi alege cu grija cuvintele de fiecare data. Echilibrul este la ordinea zilei in viata unei balante. Balanta este o persoana non-violenta si raspunde cu calm la orice tenta violenta. Nativii zodiei vor ca totul sa fie in armonie, in ordine si asezat la locul sau. Dezordinea ii enerveaza cel mai tare pe cei din aceasta zodie.

Scorpionul nu are cale de mijloc

Nativii din zodia Scorpion sunt puternici din fire si nu accepta o cale de mijloc. Un Scorpion este mereu sigur pe el , calm si increzator in propriile puteri.  Cei nascuti in aceasta zodie isi ascund foarte bine trairile si chiar daca sunt mereu zambitori in interiorul lor exista probleme care macina.

Scorpionul are un caracter care inspira teama si de multe ori are actiuni neasptetate care sunt periculoase si neobisnuite. In viata unui Scorpion nu exista cale de mijloc. Ai de ales, ori e alba, ori e neagra.

Sagetator

O zodie corecta, generoasa si cu o tinuta morala inalta. Un Sagetator nu va incerca niciodata sa te insele. II place sa isi traiasca viata in pace si armonie, fiind mereu plin de optimism. Sagetatorul are o inteligenta  stralucitoare si superficiala. Viata unui Sagetator este plina de schimbari si emotii. Pe plan sentimental totul este incurcat si cu greu isi gaseste locul intr-o relatie stabila de lunga durata. Libertatea si aventura sunt doua lucruri pe care nativii le adora.

Capricorn

Pentru un capricorn, dragostea este unul dintre cele mai importante lucruri. Nativii sunt caracterizati de o duritate aparte, insa care ascunde multa pasiune si afectiune in interior. Cel mai greu lucru pentru un Capricorn este acomodarea intr-un loc nou, fiind atasati de trecut.Ambitia si autoritatea incep sa tinda spre dictatura in anumite momente in care un Capricorn merge prea departe.

Varsatorul ar face orice pentru un prieten

Zodia Varsator se caracterizeaza prin altruism, generozitate si sensibilitate. Excentricitatea, geniul, inventivitatea si spriritul revolutionar sunt alte calitati ale unui varsator.

Varsatorii prefera o viata singuratica si au un stil de viata destul de haotic. Muncesc neincetat si sunt dispusi sa faca totul pentru indeplinirea unui vis.

Pesti, un idealist convins

Cei din zodia Pesti sunt sensibili, romantici, dar si idealisti, uneori prea idealisti. Pestii sunt o zodie inteligenta si dispusi sa faca multe sacrificii. 

Zodia Pesti  este simbolizata prin bunatate si devotament fata de familie.  De multe ori incearca sa faca mai mult decat este cerut si ajung sa aiba probleme din acest motiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter