Ştiri din Transilvania

Filarmonica de Stat Transilvania Cluj va avea un nou manager

Filarmonica de Stat Transilvania Cluj va avea un nou manager, până la ocuparea postului prin concurs. În cursul zilei de astăzi Alin Tișe va nominaliza managerul interimar.

 

 


 

În această dimineață a fost înregistrată la Consiliul Județean Cluj solicitarea de încetare a raporturilor de muncă de către Nistor Cătălin Ioan, numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în data de 20 octombrie 2020, până la ocuparea postului prin concurs.


Motivele invocate în solicitare sunt următoarele: „La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituției. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condițiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect și îi apreciez pe acești colegi iar colaborarea mea cu dânșii a adus o contribuție solidă în ceea ce privește experiența mea profesională ca artist”.

Solicitarea a fost aprobată începând cu data de  26 noiembrie 2020.

Președintele Consiliului Județean Cluj va nominaliza, în cursul zilei de azi, o altă persoană pentru a fi manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, respectiv Rareș Sângeorzan, propunerea sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania.


CITEȘTE ȘI:

Doi angajați de la Filarmonica din Cluj au fost diagnosticați cu COVID-19

Marius Tabacu a MURIT. Directorul Filarmonicii de Stat „Transilvania” s-a stins din viață la 68 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter