Ştiri din Transilvania

Două mașini de poliție s-au ciocnit între ele, într-o urmărire din Arad. Fugarii, depistați într-o pădure – FOTO

Patru poliţişti implicaţi în urmărirea unei maşini au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce două autospeciale de intervenţie în care se aflau s-au ciocnit. Doi dintre fugari au fost prinși într-o pădure.

Patru poliţişti implicaţi în urmărirea unei maşini au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce două autospeciale de intervenţie în care se aflau s-au ciocnit/ Foto: aradon.ro Patru poliţişti implicaţi în urmărirea unei maşini au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce două autospeciale de intervenţie în care se aflau s-au ciocnit/ Foto: aradon.ro

 

 


Patru tineri din oraşul Pâncota, care au fost urmăriţi de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică - misiune în timpul căreia două autospeciale de poliţie s-au ciocnit violent - au fost prinşi şi sunt cercetaţi, doi dintre ei fiind găsiţi într-o pădure după ce au abandonat autoturismul.

 


„A fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 km de locul producerii accidentului. În această dimineaţă au fost depistaţi patru tineri, doi la domiciliu şi doi într-o pădure din proximitatea oraşului Pâncota, toţi din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism. Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, cu rezultat negativ”, a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi modificarea locului accidentului.


Doi polițiști au ajuns la spital

„În urma evaluării medicale, doi poliţişti au fost răniţi grav şi au rămas internaţi în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit”, a mai precizat IPJ.

Două autospeciale de poliţie în care se aflau patru agenţi s-au ciocnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce urmăreau în trafic un autoturism.


„În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, au declarat, la scurt timp după incident, reprezentanţii Biroului de presă din cadrul IPJ Arad.

Agenţii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative în toate cazurile. Conducerea IPJ a început o anchetă internă, pentru a clarifica dacă poliţiştii au intervenit respectând toate procedurile. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la intrare în Gherla! O mașină de Poliție e implicată. FOTO

Accident în centrul Clujului. O maşină de Poliţie, aflată în misiune, lovită din plin de un alt autoturism. Un poliţist a fost rănit. Vezi cine se mai afla în maşina Poliţiei FOTO VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter