Actualitate

Accident la intrare în Gherla! O mașină de Poliție e implicată. FOTO

Un accident a avut loc sâmbătă la intrarea în Gherla spre Cluj-Napoca, în care este implicată o mașină de Poliție.

Accident în Gherla în care o mașină de Poliție e implicată / Foto: monitorulcj.ro 12 august 2023 Accident în Gherla în care o mașină de Poliție e implicată / Foto: monitorulcj.ro 12 august 2023

 

 


Un accident în care a fost implicată o mașină de Poliție a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11:00, la intrarea în Gherla spre Cluj-Napoca. 

O mașină de Poliție, implicată într-un accident la intrare în Gherla / Foto: monitorulcj.ro

În accident au fost implicate două mașini, iar la fața locului a intervenit o ambulanță SMURD. Potrivit informațiilor ISU Cluj, solicitate de monitorulcj.ro, nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.


„A fost dislocată o autospecială de prima intervenție și comandă din cadrul Detașamentului Dej în urma unei solicitări care a anunțat un accident rutier pe raza localității Băița. La fața locului, echipajul operativ a găsit două autoturisme avariate, fără persoane care să solicite consult medical. Menționăm faptul că unul dintre autoturisme era o autospecială de poliție”, au transmis reprezentanții ISU Cluj pentru monitorulcj.ro.

Accident cu o mașină de Poliție în Gherla / Foto: monitorulcj.ro

UPDATE: Coliziune față-spate între mașina poliției și o mașină condusă de un tânăr din Cluj


„La data de 12 august, în jurul orei 10.50, în municipiul Gherla, pe DN1C, a fost înregistrat un eveniment rutier, cu implicarea unei autospeciale de poliție, soldat cu pagube materiale. Coliziunea față-spate s-a produs pe sensul de mers Gherla spre Cluj-Napoca, între autospeciala de poliție, la volanul căreia se afla un polițist din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, și un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani din județul Cluj. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.  Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul a fost îngreunat, fără a fi blocate sensurile de mers”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mașină făcută PRAF sâmbătă dimineață, pe „drumul morții” din Cluj! FOTO de la accidentul din Jucu

Un nou accident în Jucu, pe „drumul morții”. UPDATE: Un tânăr de 20 de ani, transportat la spital

abonare newsletter