Ştiri din Transilvania

Un incendiu violent la parterul unui bloc din Mureș a scos oamenii în stradă în miez de noapte

Intervenție cu forțe sporite ale pompierilor din Mureș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la parterul unui imobil. Mai mulți locatari au fost evacuați în timpul nopții.

Incendiu violent la parterul unui bloc din Mureș/Foto ISU Mureș

 

 


Pompierii militari şi civili din Târnăveni, Luduş şi Iernut au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc cu 4 etaje, din oraşul Luduş, 12 persoane fiind evacuate. O persoană a suferit un atac de panică.

 


„Pompierii mureşeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul unui apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din oraşul Luduş. 

La faţa locului s-au mobilizat 4 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului Târnăveni, Punctului de Lucru Luduş şi SVSU Luduş şi Iernut, precum şi o ambulanţă SMURD B2. 


Din interiorul celor 20 de apartamente situate în blocul în care se afla apartamentul incendiat au fost evacuate 12 persoane, una dintre acestea fiind preluată de echipajul medical prezent la faţa locului, suferind un atac de panică”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș. 

Potrivit reprezentantei ISU Mureş, incendiul s-a manifestat generalizat în interiorul apartamentului, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 45 metri pătraţi.


Pompierii au intervenit pentru limitarea, localizarea şi lichidarea focarelor şi pentru ventilarea casei scării inundate cu fum. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-o gospodărie din Cluj-Napoca. Focul a pornit de la un cuptor de pizza - FOTO

Incendiu pe autostrada A10 Sebeş-Turda. Un TIR încărcat cu textile a ars ca o torţă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter