Ştiri din Transilvania

Incendiu pe autostrada A10 Sebeş-Turda. Un TIR încărcat cu textile a ars ca o torţă. FOTO

Un TIR încărcat cu materiale textile a fost cuprins de flăcări, duminică, pe autostrada A10 Sebeș-Turda.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața pe autostrada A10 Sebeş-Turda/ Foto: ISU Alba Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața pe autostrada A10 Sebeş-Turda/ Foto: ISU Alba

 

 


Un TIR încărcat cu materiale textile a fost cuprins de flăcări, duminică dimineața, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona localității Aiud, județul Alba.

 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 41, sensul către Sebeș, în zona  localității Aiud, județul Alba, a izbucnit un incendiu la semiremorca unui ansamblu rutier, încărcat cu materiale textile, oprit pe banda de urgență. Capul tractor a fost desprins de semiremorca și se acționează pentru stingerea încărcăturii.

Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe banda nr.1, fiind formată coloană de autovehicule de 1 km. 


Potrivit ISU Alba, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru stingerea în totalitate și înlăturarea efectelor negative produse de incendiu. Aproximativ 10 tone de materiale textile au ars, iar remorca s-a făcut scrum. Traficul rutier  în zonă este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină în FLĂCĂRI în Grigorescu! Martor: „Nu am reușit să sting focul cu 5 extinctoare” VIDEO

O mașină A LUAT FOC pe strada Bușteni din Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter