Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din Cluj-Napoca. Focul a pornit de la un cuptor de pizza - FOTO

O anexă gospodărească a luat foc noaptea trecută, pe strada Someșului din Cluj-Napoca. Incendiul a pornit de la un cuptor de pizza.

Incendiu într-o gospodărie din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj Incendiu într-o gospodărie din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă de pe str. Someșului din municipiul Cluj-Napoca. Focul a pornit de la un cuptor de pizza în care a fost lăsat jar. 

 


Din fericire, nu au fost persoane rănite.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă dintr-o gospodărie situată pe str. Someșului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii care a constatat că anexa, în care era amenajat un cuptor pentru pizza, ardea în totalitate și focul se extinsese la o parte din acoperișul casei din apropiere.


Intervenția pompierilor a împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, precum și la o a doua casă din vecinătate.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cel mai probabil incendiul a fost cauzat de jarul lăsat aprins în cuptorul din anexă”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu pe autostrada A10 Sebeş-Turda. Un TIR încărcat cu textile a ars ca o torţă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter