Ştiri din Transilvania

Accident cu 6 mașini pe A1. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe pod – FOTO

Duminică seara un carambol s-a produs pe Lotul I de pe A1. Șase mașini și nouă persoane au fost implicate într-un accident în lanț, în urma căruia un bărbat a murit.

Duminică seara un carambol s-a produs pe Lotul I de pe A1/ Foto: SAJ Sibiu Duminică seara un carambol s-a produs pe Lotul I de pe A1/ Foto: SAJ Sibiu

 

 


Noul tronson al A1 face prima victimă. Șase mașini au fost implicate într-un grav accident rutier care s-a petrecut în această seară în zona Tălmaciu-Tălmăcel a autostrăzii, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Potrivit ISU Sibiu, o persoană a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„În accident au fost implicate şase autovehicule şi nouă persoane. În urma evaluării medicale, şapte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la UPU Sibiu. 


Cea de-a noua persoană implicată în accident, de aproximativ 48 de ani, de sex masculin, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia”, a precizat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

CITEȘTE ȘI:
Accident GRAV între Gilău și Căpușu Mare, cu o victimă încarcerată. Două femei, transportate de urgență la spital - FOTO
ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 17 ani A MURIT - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a produs în zona Tălmaciu - Tălmăcel, la kilometrul 227 al autostrăzii.
„Date fiind atât avertizările de ceaţă, cât şi cele de ploaie îngheţată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanţei între autovehicule, utilizarea frânei de motor şi evitarea manevrelor bruşte”, a spus Elena Welter. 


Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române a emis o avertizare în urma accidentului de pe A1.

„Pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei), administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225 intrare / ieșire A1 - DN7 și 237 nod rutier municipiul Sibiu. Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor pentru reducerea vitezei!”

CITEȘTE ȘI:

Băiețelul de 7 ani, spulberat de o mașină la Rugășești în timp ce mergea la școală, a murit!

Accident rutier în Bună Ziua. Doi copii, de 9 și 10 ani, duși la spital! Impactul a fost violent. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter