Actualitate

Accident GRAV între Gilău și Căpușu Mare, cu o victimă încarcerată. Două femei, transportate de urgență la spital - FOTO

Un accident grav a avut loc, luni dimineața, între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare. În urma accidentului, o femeie a rămas încarcerată.

Un accident grav a avut loc, luni dimineața, între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare/ Foto: ISU Cluj Un accident grav a avut loc, luni dimineața, între localitățile clujene Gilău și Căpușu Mare/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc luni dimineață între localitățile Gilău și Căpușu Mare.

 


Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două mașini.

„Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău au fost solicitați în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut între localitățile Gilău și Căpușu Mare. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, iar o persoană este încarcerată. Aceasta este conștientă”, a transmis ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:
ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 17 ani A MURIT - VIDEO
Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul din Bună Ziua? Unul dintre șoferi ar fi făcut o manevră interzisă. VIDEO cu momentul impactului

În urma accidentului două persoane au fost transportate de urgență la spital.
„Pompierii au extras dintr-un autoturism avariat o femeie de aproximativ 50 de ani, conștientă și cooperantă. La spital va mai fi transportată o femeie de aproximativ 55 de ani.”, a adăugat ISU Cluj.

„Eveniment rutier sesizat în jurul orei 06.30, pe DN1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității.
Cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri au condus la stabilirea faptului că o conducătoare auto în vârstă de 55 de ani, care se deplasa cu autoturismul din direcția municipiului Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care autovehiculul acesteia ar fi pătruns pe sensul opus de mers. Ulterior, un autoturism care o preceda, condus de un bărbat de 66 de ani, nu ar fi păstrat distanța de siguranță, intrând în coliziune cu autoturismul femeii.
Ambele autovehicule au parasit apoi partea carosabilă, rezultând rănirea conducătoarei auto, dar și a altei femei, în vârstă de 58 de ani,  pasager în mașina bărbatului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Bună Ziua. Doi copii, de 9 și 10 ani, duși la spital! Impactul a fost violent. FOTO

Băiețelul de 7 ani, spulberat de o mașină la Rugășești în timp ce mergea la școală, a murit!

Ultimele Stiri
abonare newsletter