Actualitate

ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 17 ani A MURIT - VIDEO

Un accident a avut loc duminică noapte în localitatea Bucea din comuna Negreni. O adolescentă de 17 ani a murit în urma impactului.

ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 14 ani A MURIT. FOTO: Captură ecran ISU Cluj ACCIDENT GRAV la Bucea, între două mașini. O minoră de 14 ani A MURIT. FOTO: Captură ecran ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin duminică noapte la un accident rutier cu două mașini, petrecut în localitatea Bucea, comuna Negreni. Echipajele medicale au intervenit pentru resuscitarea unei adolescente de 17 ani, însă fără succes, astfel că medicii au declarat decesul tinerei. 

 


„Din primele informații, o persoană este inconștientă. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. Misiunea este în dinamică, voi reveni cu date. În cele două autoturisme se aflau șase persoane. Se deplasează în sprijin și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2. În continuare se aplică manevre de resuscitare. Celelalte victime sunt conștiente, cooperante.

Din păcate, medicii au declarat decesul minorei. Au fost trimise din primul moment două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță. Echipajele lor au aplicat imediat manevrele de resuscitare. Ambulanța SMURD a fost trimisă ulterior în sprijin.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Update, 30 ianuarie, ora 07:45

Deși inițial ISU Cluj a anunțat că minora decedată în accidentul din Bucea avea 14 ani aceștia au revenit cu un update. 


„Erată: Victima minoră avea 17 ani”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a petrecut, de fapt, accidentul din Bună Ziua? Unul dintre șoferi ar fi făcut o manevră interzisă. VIDEO cu momentul impactului

Ultimele Stiri
abonare newsletter