Ştiri din Transilvania

Scafandrii clujeni s-au alăturat căutărilor tânărului dispărut în Lacul Colibiţa. De trei zile este de negăsit

Scafandrii din cadrul ISU Cluj s-au alăturat căutărilor unui tânăr de 22 de ani care a căzut sâmbătă în lacul Colibița.

Scafandrii din cadrul ISU Cluj s-au alăturat căutărilor unui tânăr de 22 de ani care a căzut sâmbătă în lacul Colibița/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud - Facebook Scafandrii din cadrul ISU Cluj s-au alăturat căutărilor unui tânăr de 22 de ani care a căzut sâmbătă în lacul Colibița/ Foto: ISU Bistrița-Năsăud - Facebook

 

 


Misiunea de căutare a tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care sâmbătă a căzut în Lacul Colibiţa în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta şi nu a mai fost găsit, este sprijinită, în cea de-a treia zi, de specialişti din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Cluj şi Sălaj.

 


Potrivit datelor comunicate luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, căutările sunt continuate de un echipaj cu barcă şi echipajul de scafandri din cadrul ISU Bistriţa, un echipaj de scafandri din cadrul ISU Cluj, respectiv un echipaj cu barcă cu sonar din cadrul ISU Sălaj.

CITEȘTE ȘI:
Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii
Un bărbat și-a înscenat propria răpire! I-a trimis mamei sale imagini cu el legat de mâini şi de picioare și i-a cerut bani

De asemenea, misiunea este sprijinită de un specialist de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureş, cu un sonar profesional, precum şi de poliţişti şi jandarmi montani.


În hidrobicicleta care s-a răsturnat sâmbătă după-masă în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să înoate până la mal.

„În această după-masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că trei tineri au căzut în Lacul Colibița. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toți din Sânpaul, județul Mureș, ar fi ieșit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibița.


La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenție. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și acționează în sprijin, pentru găsirea tânărului”, a transmis, sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Unul din cei doi tineri ajunși la mal a prezentat hipotermie, pentru că temperatura apei în Lacul Colibița este de aproximativ 5 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:

Avionul prăbușit în Lacul Colibița, analizat de anchetatorii clujeni

Un afacerist cunoscut din Bistrița-Năsăud, pilotul mort din accidentul aviatic de la Lacul Colibița

Ultimele Stiri
abonare newsletter