Ştiri din Transilvania

Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii

Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița, iar unul dintre ei este de negăsit. Scafandrii și pompierii îl caută și după lăsarea întunericului.

Un tânăr a dispărut în Lacul Colibița / Foto: Facebook - Lacul Colibița Un tânăr a dispărut în Lacul Colibița / Foto: Facebook - Lacul Colibița

 

 


Momente de tensiune în Bistrița-Năsăud, după ce trei tineri au căzut în Lacul Colibița, iar unul este de negăsit, scrie bistriteanul.ro. Scafandrii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud au fost alertați și au pornit căutările în apă, însă încă nu a fost nici urmă de băiat.

 


„În această după-masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că trei tineri au căzut în Lacul Colibița. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toți din Sânpaul, județul Mureș, ar fi ieșit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibița.

La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenție. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și acționează în sprijin, pentru găsirea tânărului”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.


Unul din cei doi tineri ajunși la mal prezintă hipotermie, pentru că temperatura apei în Lacul Colibița este de aproximativ 5 grade Celsius. Căutările tânărului dispărut în apa continuă și la lăsarea întunericului.

CITEȘTE ȘI:

Nu vă lăsați păcăliți! Escrocii folosesc povestea unei mămici cu cancer ca să facă bani de pe urma clujenilor: „Se laudă deja cu banii strânși!”

Un bărbat și-a înscenat propria răpire! I-a trimis mamei sale imagini cu el legat de mâini şi de picioare și i-a cerut bani

Ultimele Stiri
abonare newsletter