Național

Un bărbat și-a înscenat propria răpire! I-a trimis mamei sale imagini cu el legat de mâini şi de picioare și i-a cerut bani

Un bărbat din Capitală și-a înscenat propria răpire. Și-a pus un prieten să-l lege de mâini și picioare, i-a trimis imagini mamei sale și a cerut bani pentru eliberarea lui.

Răpire / Foto: depositphotos.com Răpire / Foto: depositphotos.com

 

 


Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au reţinut vineri doi bărbaţi în vârstă de 35 de ani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, unul dintre aceştia înscenându-şi propria răpire.

 


DGPMB arată că la Secţia 19 Poliţie a fost primit un telefon de la o femeie, la numărul 112, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost răpit de persoane necunoscute, primind de pe telefonul acestuia imagini cu el legat de mâini şi de picioare, fiindu-i solicitaţi 1.500 de euro pentru a-l elibera şi pentru a nu îi produce vătămări.

Sesizarea a fost preluată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5, care au identificat adresa unde ar fi fost săvârşită fapta. Înainte de momentul intervenţiei, bărbatul a sesizat prin 112 faptul că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă, din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane.


În urma administrării materialului probator, a reieşit faptul că fiul apelantei şi-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini şi de picioare, după care să îl filmeze şi să pretindă de la mama sa 1.500 de euro, în schimbul eliberării sale, precizează reprezentanţii Poliţiei.

În cauză s-a dispus reţinerea celor doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat cercetat pentru răpire și scandal, prins de polițiști pe o stradă centrală din Cluj

Iubirea pentru shaorma, de neegalat în 2022! Un clujean și-a comandat-o de 746 de ori de pe o singură aplicaţie: „E enorm”

Etichete: rapire mama bani poze
Ultimele Stiri
abonare newsletter