Ştiri din Transilvania

Doi morți din accidentul TERIBIL de la Telciu erau studenți la Cluj. Se întorceau la facultate când s-a produs tragedia. FOTO

Un accident teribil a avut loc în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, între o mașină și un autocar. Trei persoane au murit, iar printre aceștia erau doi studenți care se întorceau la Cluj-Napoca pentru facultate.

Trei persoane au murit, iar printre aceștia erau doi studenți care se întorceau la Cluj-Napoca pentru facultate/ Foto: bistriteanul.ro Trei persoane au murit, iar printre aceștia erau doi studenți care se întorceau la Cluj-Napoca pentru facultate/ Foto: bistriteanul.ro

 

 


Un accident teribil a avut loc în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, între o mașină și un autocar în care se aflau în jur de 35-40 de persoane. Din accident a rezultat moartea a trei persoane.

 


Potrivit bistriteanul.ro, toți cei patru pasageri din mașina distrusă mergeau spre Cluj: trei dintre ei pentru a reîncepe cursurile de la facultate, iar unul, unchiul șoferului, pentru a lua avionul spre Italia. În urma accidentului, unchiul și doi tineri și-au pierdut viața.

CITEȘTE ȘI:
Accident teribil în Telciu, între o mașină și un autocar plin cu oameni! Trei persoane au MURIT. FOTO
Mașinile implicate în accidentul din Feleacu, distruse complet! Detalii despre cele cinci victime și cum s-a produs accidentul. FOTO

Unul dintre tinerii morți era student la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. El era șoferul care a scăpat autoturismul de sub control. A doua persoană care a murit era o studentă la UTCN. Unchiul băiatului, în vârstă de 40 de ani, era stabilit în Italia și fusese acasă de sărbători. Din nefericire, a decedat si el. Singurul supraviețuitor a fost un tânăr în vârstă de 21 de ani care este internat la Terapie Intensivă.


„În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate” au transmis reprezentanții spitalului pentru sursa citată anterior

Planul roșu, activat în urma accidentului

Autorităţile bistriţene au activat planul roşu de intervenţie în cazul unui accident rutier produs duminică, în jurul orei 17:30, între un autocar şi o mașină, pe DN 17C, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Accidentul a avut loc pe raza comunei Telciu.


„În urma evaluării medicale, au fost identificate patru victime (ocupanţi din autoturism), dintre care 3 persoane decedate şi o persoană care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu necesită transport la spital. Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări şi îşi vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmaţiei”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe centura Vâlcele-Apahida. Mașină ieșită în decor. O victimă a fost transportată la spital FOTO

Dosar penal pentru șoferul care a produs accidentul din Vâlcele! S-a urcat rupt de beat la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter