Ştiri din Transilvania

Accident teribil în Telciu, între o mașină și un autocar plin cu oameni! Trei persoane au MURIT. FOTO

Un accident teribil a avut loc în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, între o mașină și un autocar în care se aflau în jur de 35-40 de persoane. Din accident a rezultat moartea a trei persoane. A fost activat planul roșu.

Accident teribil în Bistrița-Năsăud / Foto: ISU - bistriteanul.ro Accident teribil în Bistrița-Năsăud / Foto: ISU - bistriteanul.ro

 

 


Autorităţile bistriţene au activat planul roşu de intervenţie în cazul unui accident rutier produs duminică, în jurul orei 17:30, între un autocar şi o mașină, pe DN 17C, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Accidentul a avut loc pe raza comunei Telciu.

Accident în Telciu, Bistrița-Năsăud, pe data de 8 ianuarie 2023 / Foto: ISU Bistrița-Năsăud - bistriteanul.ro

Trei persoane au murit în accidentul rutier. „În urma evaluării medicale, au fost identificate patru victime (ocupanţi din autoturism), dintre care 3 persoane decedate şi o persoană care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu necesită transport la spital. Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări şi îşi vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmaţiei”, a precizat sursa citată.


La caz au fost alocate două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Traficul a fost oprit câteva zeci de minute în zona localităţii Telciu, pentru descarcerarea persoanelor din autoturism şi efectuarea cercetărilor la faţa locului.


În autocar se aflau în jur de 35-40 de persoane care, din datele iniţiale, nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale.  

CITEȘTE ȘI:

Mașinile implicate în accidentul din Feleacu, distruse complet! Detalii despre cele cinci victime și cum s-a produs accidentul. FOTO

Dosar penal pentru șoferul care a produs accidentul din Vâlcele! S-a urcat rupt de beat la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter