Actualitate

Mașinile implicate în accidentul din Feleacu, distruse complet! Detalii despre cele cinci victime și cum s-a produs accidentul. FOTO

Accidentul din Feleacu produs duminică dimineața a fost unul foarte grav. Mașinile implicate au fost distruse complet, iar cinci victime au fost transportate la spital.

Accident teribil în Feleacu, duminică dimineața, pe data de 8 ianuarie 2023. Mașinile au fost făcute praf / Foto: ISU Cluj Accident teribil în Feleacu, duminică dimineața, pe data de 8 ianuarie 2023. Mașinile au fost făcute praf / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit duminică dimineața la un accident grav din comuna Feleacu, din care a rezultat rănirea a cinci persoane: trei femei, un bărbat și o minoră de 15 ani.

Accident grav în Feleacu, județul Cluj, cu cinci victime / Foto: ISU Cluj

De asemenea, mașinile implicate în accident au fost distruse complet. Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul:


„Din primele informații, coliziunea față-spate s-ar fi produs între o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 42 de și o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 57 de ani”, potrivit ISU Cluj.

Cinci victime, între care o minoră de 15 ani, au fost transportate la spital după accidentul din Feleacu / Foto: ISU Cluj

Detalii despre victime

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital. Persoanele rănite acuzau dureri la coloană și prezentau escoriații. ISU Cluj a relatat cum s-a desfășurat intervenția salvatorilor:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 09:05 și a anunțat un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că trei autoturisme erau puternic avariate, iar din cauza impactului a fost avariat parțial un alt autovehicul. Într-o mașină se aflau încarcerate trei persoane, care au fost extrase în siguranță de către pompieri și predate echipajelor medicale. De asemenea, îngrijiri medicale au primit alte două victime.

Mașini distruse în accidentul cu patru adulți și o minoră răniți din Feleacu / Foto: ISU Cluj

În cele din urmă, au fost transportați la spital o minoră de 15 ani, trei femei de 38, 49 și 57 de ani, alături de un bărbat de 41 de ani. La o primă vedere, cu toții erau conștienți și cooperanți, acuzând dureri la coloană și prezentând escoriații. În paralel cu acordarea primului ajutor calificat, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. La misiune au luat parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj. 


Una dintre mașinile implicate în accidentul grav din Feleacu de duminică dimineața, 8 ianuarie 2023 / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

Administrația Națională de Meteorologie a României a emis duminică dimineața un cod galben de ceață și ghețuș pentru 70 de localități din județul Cluj, inclusiv Feleacu. Martorii spun că drumul pe care s-a produs accidentul este foarte alunecos. Și din fotografii se vede că drumul este înghețat.

Carosabil alunecos în zona în care s-a produs accidentul cu cinci victime din Feleacu / Foto: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident cu CINCI victime în Feleacu, între care o fată de 15 ani. Carosabilul e foarte alunecos! FOTO

Accident în Vâlcele! Una dintre mașini, răsturnată pe carosabil. Drumul era umed. VIDEO

abonare newsletter