Ştiri din Transilvania

Se apropie Sibiu Jazz Festival - Un line up din dragoste pentru jazz

Sibiu Jazz Festival, cel mai renumit festival de jazz din România, a ajuns la a 50-a ediție și promite o experiență muzicală originală ce cuprinde o jumătate de secol de cunoaștere artistică.

Se apropie Sibiu Jazz Festival - Un line up din dragoste pentru jazz / Foto: mesageruldesibiu.ro Se apropie Sibiu Jazz Festival - Un line up din dragoste pentru jazz / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


În perioada 25-30 octombrie, adică de marți până duminică, jazzul va pătrunde în inima Sibiului, în spații deja consacrate și cunoscute precum Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca”, Biblioteca Județeană ASTRA, Biserica Evanghelică „Sfânta Maria” și Centrul Istoric, scrie mesageruldesibiu.ro.

 


În continurea acestor surprize, publicul va putea savura jazzul energic, creat de una din cele mai celebre formatii din Serbia – Fish in Oil și, totodată, jazzul tânăr bucureștean, prin trupa 7th SENSE, câstigatorii Concursului de Jazz de la Sibiu de anul trecut.

Publicul se va putea bucura de un amplu program artistic, sub forma unui line up care celebrează jazzul și transformările sale în timp.


Vezi programul complet aici.

CITEȘTE ȘI:

150 de oameni au alergat în Pădurea Hoia ca să strângă bani pentru construirea unei Școli de Meserii. S-au adunat peste 2.000 de euro

Ziua Porților Deschise la Castelul Banffy din Bonțida, în weekend. Intrarea este gratuită!

Ultimele Stiri
abonare newsletter