Sport

Petrescu vrea buget de 40 de milioane de euro în sezonul viitor: „Ar fi un miracol să intrăm în grupele Champions League”

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu de campioană și se pregătește deja de o nouă campanie europeană în stagiunea viitoare.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook


Campioana României va începe aventura europeană din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor și are o misiune dificilă în tentativa de a se califica în faza grupelor. Dan Petrescu ar vrea un buget de 40 de milioane de euro pentru stagiunea viitoare, dar nici așa nu ar garanta calificarea în grupele Champions League.

Într-un interviu oferit pentru GSP.RO, „bursucul” a explicat că acest buget nu ar fi suficient pentru Liga Campionilor și doar pentru Europa League.


„Aș vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăștia nu ne calificam în UCL, dar avem o șansă mai mare la grupele Europa Legue.”, a declarat Petrescu.

Obiectivul lui Dan Petrescu în sezonul viitor este o calificare în grupele Europa League. Antrenorul nu ar fi deloc deranjat nici de o prezență în Conference League.


 „Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puțin noroc și inspirație, chiar și cu bugetul pe care îl vom avea. Și în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi țelul. Mai mult, ar fi un miracol.”, a mai adăugat acesta.

CFR Cluj va începe sezonul încă din luna iulie, atunci când sunt programate meciurile din turul 1 preliminar ale Champions League.

CITEȘTE ȘI:

Tișe continuă să pună sare pe rană: „CJ nu a finanțat CFR-ul care e campioană, în schimb, a finanțat U. Cluj Arena nu e a Universității”

Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR Cluj după câștigarea titlului

abonare newsletter