Sport

Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR Cluj după câștigarea titlului

Andrei Burcă (29 ani) se poate despărți de CFR Cluj la finalul acestui sezon. Fundașul își dorește foarte mult să prindă un transfer în străinătate.

Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

Deși a câștigat al 5-lea titlu consecutiv de campioană în Liga 1, CFR Cluj nu se va putea baza pe Bilel Omrani și Runar Sigurjonsson, jucători importanți care au anunțat deja că nu vor mai continua din sezonul viitor în România.  


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Fundașul CFR-ului, om de bază în ultimii ani pentru formația din Gruia, nu a exclus nici el o eventuală plecare în străinătate. 

„Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. la meciul cu FCSB din ultima etapă). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naționale, dacă voi fi convocat, vreau să fiu în cea mai bună formă. Cât despre transfer, nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu. Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore.  Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo. Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană, mai mult decât Conference League, din sezonul acesta”, a declarat Andrei Burcă la PRO Arena.


Billel Omrani și Sigurjonsson și-au anunțat plecarea de la CFR Cluj

„A fost foarte bine, suntem campioni, asta e cel mai important în final. A fost foarte greu începând play-off. Trebuia să avem 14 puncte în față, apoi, dintr-odată, au rămas 7. Toți și-au dat viața cu noi, dar am câștigat!  Pentru mine a fost ultimul meu aici, la CFR Cluj. Încă nu știu ce fac, unde merg. Am discuții cu mai multe cluburi din afară. Dacă aș rămâne în România, ar fi doar la CFR Cluj”, a spus Billel Omrani, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Islandezul Runar Mar Sigurjonsson și-a anunțat la rândul său plecarea din Gruia:  „Am decis să-mi închei contractul cu CFR Cluj, așa că vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și coechipierilor pentru ultimele 18 luni petrecute împreună. 3 trofee și multe amintiri frumoase”, a scris Sigurjonsson pe Instagram, cel care și-a adjudecat două titluri și o Supercupă alături de gruparea ardeleană.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj îl pierde pe Andrei Burcă! Fundașul are două oferte importante pe masă

Omrani, după câştigarea titlului: „Pentru mine acesta a fost ultimul meci la CFR Cluj”

5 la rând! CFR Cluj o învinge pe Univ. Craiova și obține un nou titlu de CAMPIOANĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter