Sport

Cât lipsește Cristi Bălgrădean? Portarul lui CFR Cluj a făcut primele declarații

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR Cluj, s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe și ratează cel puțin două meciuri.

 

 


Goalkeeperul ardelenilor a ieșit accidentat după primele 45 de minute ale jocului de la Sf. Gheorghe și a efectuat un RMN.  Conform celor de la Fanatik, Bălgrădean a suferit o ruptură fibrilară și are șanse mici să joace cu FC Hermannstadt și Astra Giurgiu.

 


„Azi dimineață (n.r. – marți) am făcut un RMN și acum așteptăm rezultatele. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură fibrilară care necesită undeva la 7 zile de pauză. Eu asta sper! Dar sută la sută vom ști abia după ce primesc diagnosticul.

Accidentarea nu a picat bine deloc, dar vestea bună este că acum jucăm la o săptămână și am timp să mă recuperez. Abia luni avem meci cu Hermannstadt în deplasare. Din păcate este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani! Nu am avut nicio accidentare! Deloc, deloc!


M-am accidentat la sprintul de după șutul jucătorului de la Sepsi, nu la șut cum s-a vehiculat. Am simțit că mușchiul este întins la maxim. Când au intrat doctorii pe teren, era aproape minutul 40, le-am și spus că la pauză o să fac schimbare pentru că simțeam că mi se rupe mușchiul!”, a declarat Bălgrădean pentru Fanatik.

Ultimele Stiri
abonare newsletter