Sport

Victorie uriașă pentru CFR Cluj! Golul lui Debeljuh aduce 3 puncte mari în Gruia

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

 

 


CFR a făcut un meci destul de modest, dar a reuşit să câştige prin golul marcat de croatul Gabriel Debeljuh (72).



Clujenii au jucat aproape o repriză cu om în plus, după ce căpitanul echipei gazdă, algerianul Rachid Bouhenna, a primit al doilea cartonaş galben în min. 49.

Fundaşul stânga al gazdelor, Florin Ştefan, s-a accidentat grav la mâna dreaptă în min. 59, după ce a căzut pe ea, în urma unei ieşiri a portarului Roland Niczuly, şi a fost transportat la spital cu ambulanţa.

CFR putea primi un penalty în min. 90+2, când fundaşul Deligiannidis a blocat cu mâna un şut al lui Luis Aurelio. Sepsi OSK a ratat în acest meci prin Marius Ştefănescu (6), slovacul Peter Gal Andrezly (37) şi suedezul Admir Bajrovic (86).

CFR a ajuns la şase etape consecutive fără înfrângere, cinci victorii şi un egal. Sepsi OSK a pierdut după o serie de şapte partide consecutive fără înfrângere, trei victorii şi patru egaluri, ultimele două fiind egaluri cu FCSB şi Universitatea Craiova, ambele în deplasare.


În tur, scorul a fost egal, 0-0.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe
A marcat: Gabriel Debeljuh (72).
Cartonaş roşu: Rachid Bouhenna (Sepsi OSK, 49).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Costin Toma Ioan (Piatra Neamţ) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF

CITEȘTE ȘI:


Edi Iordănescu se teme de meciul cu Sepsi: „Vom juca cu o echipă candidată la titlu!” Ce spune despre plecarea lui Djokovici

Ultimele Stiri
abonare newsletter