Sport

Mesajul emoționant de despărțire al lui Cristi Manea

Cristi Manea a părăsit echipa CFR Cluj.

Mesajul emoționant de despărțire al lui Cristi Manea | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Mesajul emoționant de despărțire al lui Cristi Manea | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cristi Manea a părăsit echipa CFR Cluj, în urma expirării contractului. I-a fost propusă o prelungire, în care ar fi primit 14.000 de euro, mai mult decât în contractul anterior, însă a refuzat-o. 

 


După plecarea de pe stadionul Gruia, Cristian a transmis un mesaj CFR-iștilor.

„Salutare prieteni CFR-iști! Vreau să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru tot ceea ce am trăit alături de voi în acești 7 ani minunați. A fost o adevărată onoare și un privilegiu pentru mine să îmbrac tricoul acestei echipe, să lupt alături de voi pe teren și să reușim să câștigăm 5 Campionate și 2 Supercupe. Clujul a devenit casa mea adevărată, pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit pe lume fetițele mele. Au fost ani plini de emoții care cu siguranță sunt niște amintiri care vor rămâne în inima mea. Vreau să vă urez mult succes în competițiile viitoare și sunt sigur că veți continua să faceți performanță și să bucurați inimile CFR-iștilor!”, a transmis Cristi Manea. 


Manea se află în top 10 jucători ca număr de apariții din istoria CFR Cluj, cu cele 230 de meciuri jucate. Acesta a marcat 10 goluri și a realizat 12 pase decisive.

Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Manea, OUT de la CFR Cluj! Anunțul echipei din Gruia.

Cristi Manea, despre viitorul său la echipa din Gruia: „Între mine și CFR Cluj e o situație foarte specială”

abonare newsletter