Sport

„U” Cluj a pierdut meciul contra Oțelului Galați. Clujenii s-au trezit cu un gol anulat.

Universitatea Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit duminică într-un meci din etapa a 20-a din Superligă. Meciul s-a terminat 1-0 pentru gălățeni.

Universitatea Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit duminică într-un meci din etapa a 20-a din Superligă/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Universitatea Cluj și Oțelul Galați s-au întâlnit duminică într-un meci din etapa a 20-a din Superligă/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj și Oțelul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 33 de ori. De 13 ori au câştigat ardelenii, de 12 ori s-au impus gălăţenii, iar alte opt partide s-au terminat la egalitate. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat la 12 septembrie 1998, atunci când Oţelul s-a impus în fața lui U Cluj cu 5-0, golurile fiind marcate Viorel Tănase (3) și Ion Viorel (2).

 


Singurul succes al gălăţenilor pe terenul ardelenilor s-a înregistrat pe 10 aprilie 1999, U Cluj-Oţelul 0-2.

Alex Pop a deschis scorul în minutul 25 după o cursă formidabilă a lui Maciel. Faza a pornit de la o eroare a lui Vătăjelu, care a alunecat. Presiunea play-off-ului a apasat enorm pe umerii clujenilor care au intrat la pauză cu scorul de 1-0.


După pauză Universitatea Cluj forțează egalarea, însă golul lui Filip a fost anulat de VAR. În ciuda nenumăratelor centrări trimise în careul advers în prelungirile jocului, Universitatea Cluj nu a înscris golul la care spera, iar Oțelul Galați s-a impus cu 1-0 în ultimul meci al anului disputat de clujenu pe teren propriu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Zi de foc” pentru echipele clujene. „U” și CFR, în fața unor meciuri importante.

Marius Șumudică o consideră pe „U” Cluj o candidată la titlu: „Chiar dacă a făcut un joc mai slab din punct de vedere tactic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter