Sport

U-BT are parte de o deplasare după succesul din EuroCup. Clujenii vor întâlni Corona Brașov în campionat.

Baschetbaliștii de la U-BT au revenit în țară și joacă în această etapă la Brașov. Meciul va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, la Sala „Dumitru Popescu Colibași”.

/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook / Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Baschetbaliștii de la U-BT au revenit în țară și joacă în această etapă la Brașov. Meciul va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, la Sala „Dumitru Popescu Colibași”, cu începere de la ora 17:00. 

 


U-Banca Transilvania a reușit o victorie de senzație miercuri, în Italia. Trupa lui Mihai Silvășan a surclasat-o pe Trento cu 98-60, realizând scorul etapei. De asemenea, în premieră pentru EuroCup, un jucător din echipă a primit distincția de MVP. Mai exact, Karel Guzman a impresionat în fața celor de la Dolomiti, izbutind 14 puncte, 12 recuperări și 5 pase decisive. 

CITEȘTE ȘI:
U-BT a obținut a șasea victorie în EuroCup. Silvășan: „Sunt mai încântat de felul cum am jucat, decât de rezultatul în sine”

Referitor la adversara clujenilor de sâmbătă, CSM Corona Brașov este una dintre revelațiile Ligii Naționale. Gruparea de sub Tâmpa a înregistrat 5 succese și 2 înfrângeri. Antrenați de Ionuț Bâscoveanu, brașovenii nu au mai pierdut de 5 meciuri, învingând-o ultima dată pe Laguna București cu 72-68. 


Până acum, Armin Cane este cel mai bun marcator al brașovenilor, cu statistici de 15.1 puncte, 3.9 pase decisive și 3.6 recuperări. Totodată, la Corona se mai remarcă fostul pivot al clujenilor, Ousmane Barro, dar și Brandon Anderson. De menționat faptul că  CSM Corona a realizat acum două zile un transfer, aducându-l pe Jacoby Armstrong, un baschetbalist de poziția 4. 

Lideri și neînvinși în grupă, Richard și compania se vor întâlni pentru prima dată cu CSM Corona Brașov. 


„Jucăm cu o echipă în formă, care nu a pierdut în ultimele 5 etape. Sunt între primele echipe în clasament. Nu va fi ușor, deși pornim ca favoriți. Trebuie să fim concentrați și să jucăm un baschet de calitate pentru a ieși învingători”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT, 7 victorii în campionat. S-a impus fără probleme în fața Lagunei București

U-BT Cluj, o nouă VICTORIE în EuroCup

Ultimele Stiri
abonare newsletter