Sport

„U” Cluj - Poli Iași 0-2. „Studenții” pierd după întreruperea de duminică și sunt fără succes de patru etape

Poli Iași a învins-o pe „U" Cluj, scor 2-0, în runda cu numărul 8 a Superligii.

Duelul dintre U Cluj și Poli Iași, din etapa cu numărul 8 din SuperLiga, a fost amânat din cauza unei ploi torențiale. Foto: monitorulcj.ro Duelul dintre U Cluj și Poli Iași, din etapa cu numărul 8 din SuperLiga, a fost amânat din cauza unei ploi torențiale. Foto: monitorulcj.ro

 

 


Meciul a fost amânat duminică, din cauza terenului impracticabil și a codului portocaliu de vreme rea de la Cluj. Duelul s-a reluat azi, de la 13:00, din minutul 54, de la scorul de 0-0, cu echipele care erau pe teren în momentul întreruperii.

 


Inițial, duelul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost programat duminică, 3 septembrie, de la ora 13:30, în etapa cu numărul 8 din România.

CITEȘTE ȘI: Universitatea Cluj - Poli Iași se joacă luni. Gazonul a devenit impracticabil din cauza unei furtuni violente

După doar 53 de minute de joc, partida a fost întreruptă, din cauza ploii torențiale, iar ulterior a fost reprogramată pentru luni, 4 septembrie, de la ora 13.


Meciul dintre U Cluj și Poli Iași a început cu un aut

Așa cum s-a anunțat încă de ieri, partida de pe Cluj Arena a fost reluată din minutul 54. După fluierul de start al arbitrului Viorel Flueran, jocul a început cu un aut de margine pentru Poli Iași.

Chiar dacă acest lucru a fost unul mai puțin obișnuit pentru o partidă de fotbal, regulamentul prevede ca un meci care a fost amânat, iar mai apoi reprogramat, va începe exact din momentul în care a fost oprit inițial.


De menționat că cei care se ocupă de administrarea stadionului Universității Cluj au reușit să aducă gazonul într-o stare foarte bună, în ciuda faptului că suprafața de joc a fost inundată cu doar 24 de ore înainte.

„Studenții" sunt fără succes de patru etape. Au remizat în ultimul meci cu FC Hermannstadt, scor 2-2, după ce au condus până în minutul 90+2.


De cealaltă parte, Poli Iași a înregistrat cinci înfrângeri în șase etape și este pe ultimul loc în clasament. Moldovenii au un golaveraj negativ de -7.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, calificare cu emoții în grupele Cupei României

„U” Cluj-Poli Iași, meci suspendat din cauza furtunii. Stadionul Cluj Arena, inundat VIDEO

Atmosferă spectaculoasă pe Cluj Arena. CFR Cluj a întors soarta meciului după pauză. VIDEO

abonare newsletter