Sport

CFR Cluj a suferit trei înfrângeri consecutive. Cristi Balaj: „Suferim în acest moment”

CFR Cluj a suferit trei înfrângeri consecutive atât în Cupa României, cât și în SuperLigă. Cristi Balaj, președintele echipei, a dezvăluit unde suferă cel mai mult „Feroviarii”.

Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj este tot mai departe de titlu.

 


CFR Cluj are trei înfrângeri la rând, două în campionat (1-0 contra Farul Constanța și 3-1 contra Rapid București) și una în Cupa României (3-0 contra echipei Sepsi OSK), iar Cristian Balaj a vorbit despre acest lucru. 

Președintele echipei CFR Cluj este conștient că echipa nu o duce foarte bine și a recunoscut că echipa suferă cel mai mult în defensivă. 


„Cred că e evident unde am pierdut acest meci: sistemul defensiv. Nici nu există dubii din acest punct de vedere. Am suferit în apărare. Când iei trei goluri într-un meci sau șase goluri în două partide înseamnă că din punct de vedere defensiv suferim în acest moment. Dar au apărut și greșeli personale și forța de grup este mult diminuată atunci când ai una sau mai multe verigi slabe.

Am pierdut pentru că am primit trei goluri (meciul contra Rapid București – n.red.) . Că în rest, ofensiv, putem spune că (…) La scorul de 2-0, am făcut 2-1 și a fost o perioadă lungă în joc în care după ce am avut câteva oportunități de a înscrie, sunt convins că și voi cei care ați privit știind că 2-0 este un scor periculos atunci când o echipă reduce din diferență și este pe val, eu zic că dacă am fi egalat, și cu ușurință s-ar fi putut întâmpla acest lucru, situația era diferită. A venit acel gol pe final de meci împotriva cursului jocului și a fost greu după aceea să revenim”, a spus președintele celor de la CFR Cluj, la ProSport.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo, gest impresionant către fostul antrenor al CFR Cluj, Marius Șumudică. VIDEO

Fierbe vestiarul la CFR Cluj! Doi jucători, la un pas de bătaie

Ultimele Stiri
abonare newsletter