Sport

CFR Cluj, învinsă de Farul Constanța, în deplasare, scor 1-0

Farul a bătut campioana CFR Cluj cu 1-0 și încheie turul play-off-ului pe primul loc. În minutul 88, arbitrul le-a dat ardelenilor un penalty, dar apoi l-a anulat.

CFR Cluj, învinsă de Farul, în deplasare, scor 1-0. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj, învinsă de Farul, în deplasare, scor 1-0. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Liderul Farul Constanţa a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

 


Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu (53), din pasa lui Tudor Băluţă. Farul nu a putut conta pe golgheterul Denis Alibec.

CFR Cluj a primit un penalty în min. 88, la un duel între Gustavo Marins (Farul) şi Rangelo Janga (CFR), dar arbitrul Sebastian Colţescu a revenit asupra deciziei după ce a urmărit reluarea video.


În urma acestui succes, Farul are un avans de patru puncte faţă de următoarea clasată, CFR Cluj, la jumătatea play-off-ului.

Farul venea după o înfrângere, 1-2 cu FCSB în deplasare. Farul a ajuns la şapte victorii consecutive acasă.


CFR Cluj a suferit primul eşec în play-off, încheind o serie de nouă meciuri consecutive fără eşec în campionat, cinci victorii şi patru egaluri.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând în deplasare, Farul cu 3-1, iar CFR cu 3-0.


FC Farul Constanţa - FC CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu

A marcat: Adrian Mazilu (53).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava)

Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Bordeianu a fost scos din lotul CFR Cluj din cauză că și-a cerut restanțele salariale

abonare newsletter