Sport

CFR Cluj, umilită de Sepsi OSK în semifinala Cupei României

CFR Cluj a pierdut semifinala de Cupa României împotriva Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0.

CFR Cluj a pierdut semifinala împotriva Sepsi OSK /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj a pierdut semifinala împotriva Sepsi OSK /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima semifinală.

 

Deţinătoarea trofeului s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Păun (10), Marius Ştefănescu (29) şi Mario Rondon (81).

Scorul putea fi şi mai mare, dar Sepsi OSK a ratat două penalty-uri. La primul, acordat după un fault al lui Andrei Burcă asupra lui Pavol Safranko, Cosmin Matei a trimis în bară (44), iar la al doilea, dictat după un henţ al lui Christopher Braun, portarul Simona Scuffet a respins şutul lui Marius Ştefănescu, însă venezueleanul Rondon a urmărit mingea şi a marcat.

CFR, care a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale din acest sezon, a jucat mai bine de o repriză în zece oameni, fundaşul Andrei Burcă fiind eliminat în minutul 43.

La CFR Cluj a debutat tânărul atacant gambian Mustapha Jah (19 ani), introdus pe teren în minutul 88.

Joi seara va avea loc a doua semifinală, Universitatea Cluj - UTA Arad (ora 19:00). Finala este programată în data de 24 mai, pe Stadionul Municipal din Sibiu.



Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, chiar dacă nu câștigă campionatul. Marius Bilașco: „Eu așa am discutat cu el ultima oară”

Gigi Becali spune că va vinde FCSB-ul din cauza greșelilor de arbitraj ale lui Horațiu Feșnic. Cum a reacționat patronul după ce a aflat că arbitrul a fost fotbalist la CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter