Sport

CFR Cluj, tot mai departe de titlu. Feroviarii au pierdut meciul cu Rapid, scor 3-1

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid, scor 3-1, în meciul de luni seară, în etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii. Campioana se îndepărtează tot mai mult de un nou titlu.

Feroviarii au pierdut meciul cu Rapid 3 - 1. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ Feroviarii au pierdut meciul cu Rapid 3 - 1. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, scor 3-1, disputat luni în Giulești.  3-1. CFR Cluj a bifat al treilea eșec la rând, 1-3 pe terenul Rapidului, în etapa a șasea din play-off. Toate golurile s-au marcat în prima repriză.

 


Pentru gazde au marcat Dugandzic ('9 penalty, '45+2) și Kait ('12), în timp ce pentru oaspeți a punctat Braun ('15).

În urma acestui succes, Rapid a acumulat 34 de puncte și se apropie de podium. De cealaltă parte, CFR a pierdut din nou puncte importante și rămâne pe locul 3 (38 de puncte). CFR Cluj a avut două eșecuri la rând și numai două victorii în ultimele șapte partide oficiale. Feroviarii nu au mai bifat un meci fără gol primit în deplasare din 30 ianuarie 2023: 1-0 la FC Voluntari.


Clujenii sunt la 5 puncte în urma Farului. Au căzut pe locul 3 în clasament, la 2 puncte în spatele FCSB-ului și dacă Sepsi câștigă Cupa vor fi nevoiți să joace un meci de baraj pentru accesul în preliminariile Conference League.

Au evoluat echipele:


Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu - Sefer (Pănoiu - 63), Al. Ioniţă II (Costache - 64), Bamgboye (Ongenda -73) - Dugandzic (Luckassen - 85); Antrenor: Adrian Mutu

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Ţâru, Braun - Muhar (Cvek - 74), Boateng, Fica (Yeboah - 80) - Janga, Bîrligea (Petrila -74), Krasniqi; Antrenor: Dan Petrescu.


SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 43p

2. FCSB 40p

3. CFR Cluj 38p

4. CSU Craiova 35p

5. Rapid București 34p

6. Sepsi Sfântu Gheorghe 25p.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu amână semnarea unui nou contract cu CFR Cluj: „M-a stresat, hai să facem contractul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter