Sport

Fierbe vestiarul la CFR Cluj! Doi jucători, la un pas de bătaie

Tensiuni uriașe în vestiarul lui CFR Cluj. Doi fotbaliști importanță au fost la un pas de bătaie, iar acum nici măcar nu își mai vorbesc.

sursă foto Fotbal Club CFR 1907 Cluj sursă foto Fotbal Club CFR 1907 Cluj

 

E tensiune maximă în vestiarul campioanei en-titre înaintea derby-ului cu Rapid. CFR Cluj a fost eliminată de Sepsi în semifinalele Cupei României, iar în SuperLiga situația nu e prea grozavă. Echipa lui Dan Petrescu e la patru puncte în spatele liderului Farul Constanța.


La unul dintre antrenamentele campioanei dinaintea duelului cu Rapid, programat luni, de la ora 20:30, a existat un conflict între Andrei Burcă și Karlo Muhar.

Fanatik a transmis că cei doi jucători chiar au fost la un pas de bătaie, în urma unei intrări mai dure, însă președintele clubului Cristi Balaj a lămurit situația.


„La CFR Cluj se întâmplă frecvent, au fost mici divergențe verbale. La CFR Cluj, intensitatea antrenamentului este asemănătoare cu ce se întâmplă la joc. Există aceeași tărie, aceeași forță, aceeași intensitate. Uneori se joacă fără apărători și apar accidentări. Jucătorii se ridică, își dau mâna. Niciodată nu s-a întâmplat să se bată cineva la CFR Cluj”, a transmis Cristi Balaj, la emisiunea Fotbal Club.

Jean-Claude Billong a plecat de la CFR Cluj


Fundașul camerunez Jean-Claude Billong (29 de ani) a„ dezertat” după jocul cu Sepsi din Cupă. Acesta și-a denunțat contractul cu CFR, scadent în vara anului 2024, și-a făcut bagajul și a plecat fără să anunțe pe nimeni.

Billong ar fi fost nemulțumit de faptul că Dan Petrescu „l-a uitat” pe bancă și în tribune, dar l-au deranjat și unele întârzieri salariale. Astfel, la primul antrenament de după duelul de la Sfântu Gheorghe, antrenorul campioanei s-a trezit fără jucător. Fundașul a semnat cu ardelenii la începutul sezonului, din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Clermont.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Andrei Burcă, atenționat de Cristi Balaj după declarațiile de la finalul meciului cu FCSB

Andrei Burcă, pe lista plecărilor de la CFR Cluj! Impresarul jucătorului a făcut anunțul neașteptat

CFR Cluj, umilită de Sepsi OSK în semifinala Cupei României

abonare newsletter