Sport

Dan Petrescu confirmă scandalul dintre Andrei Burcă și Karlo Muhar: „N-au avut altercația în vestiar, ci pe teren”

La conferința de presă premergătoare partidei Rapid – CFR Cluj, Dan Petrescu a oferit detalii despre cearta care a avut loc între Andrei Burcă și Karlo Muhar.

Karlo Muhar/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Karlo Muhar/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


La unul dintre antrenamentele campioanei dinaintea duelului cu Rapid, programat luni, de la ora 20:30, a existat un conflict între Andrei Burcă și Karlo Muhar.

 


Fanatik a transmis că cei doi jucători chiar au fost la un pas de bătaie, în urma unei intrări mai dure.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a recunoscut că a avut loc un conflict între cei doi jucători.


„N-au avut altercația în vestiar, ci pe teren. Nu s-au bătut, nu s-au atins, doar s-au certat. I-am lăsat să vorbească, mie îmi place să văd că jucătorii au dorință.

Aveau păreri diferite, și-au zis ce au avut de zis. Antrenamentul a continuat, am văzut că au ieșit împreună la masă după asta. Chiar m-am bucurat. Asta arată că suntem o echipă, arată că le pasă.


Doi jucători cu personalitatea lui Burcă și Muhar au mereu ceva de zis. A fost ceva normal, nu sunt de acord când sar unul la celălalt. Atunci trebuie să intervină antrenorul”, a spus Dan Petrescu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fierbe vestiarul la CFR Cluj! Doi jucători, la un pas de bătaie

Andrei Burcă, atenționat de Cristi Balaj după declarațiile de la finalul meciului cu FCSB

Ultimele Stiri
abonare newsletter